• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2019

21:02

(FOTO) SRBIJA VEĆ IMA SVOG ŠAMPIONA! Kecmanović oduševio publiku na Vimbldonu kada je video rivala na travi

Tenis

(FOTO) SRBIJA VEĆ IMA SVOG ŠAMPIONA! Kecmanović oduševio publiku na Vimbldonu kada je video rivala na travi

Podeli vest

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović igra meč prvog kola Vimbldona protiv Roberta Karbaljesa Baene, a o kakvom se momku radi videlo se tokom trećeg seta

Španac je imao nezgodan pad u ovom delu igre, a Kecmanović nije želeo mirno da posmatra šta se dešava sa druge strane mreže, već je pritrčao i pomogao rivalu da ustane.

Pravi potez mladog srpskog tenisera, nadamo se a će do kraja turnira imati još prilike da ispoljava slične ljudske kvalitete.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija