• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

02.07.2019

22:10

ČETVRTI SRBIN U DRUGOM KOLU VIMBLDONA! Đere preko Argentinca do drugog kola!

Tenis

ČETVRTI SRBIN U DRUGOM KOLU VIMBLDONA! Đere preko Argentinca do drugog kola!

Podeli vest

Naš teniser Laslo Đere plasirao se u drugo kolo Vimbldona pobedom nad Argentincem Gvidom Andreocijom sa 3:6, 7:6, 7:6, 6:3 i tako se pridružio Novaku Đokoviću, Miomiru Kecmanoviću i Janko Tipsarević koji su još ranije uspeli da dođu do naredne faze

Đere je u njihovom drugom duelu do pobede došao posle tri sata i četiri minuta igre.

NE BIH MOGAO NI NA PIVO SA RAFOM! Posle Đokovića Kirjos udario i na španskog tenisera!

Srpski teniser u drugom kolu najprestižnijeg teniskog turnira na svetu igraće protiv Australijanca Džona Milmana koji je ranije danas sa 6:2, 6:3 i 6:4 pobedio Uga Delijena iz Bolivije.


Andreoci je tokom celog meča pružao jak otpor srpskom teniseru, ali je Đere u finišu drugog seta podigao nivo igre i posle taj brejka (7:3) došao do izjednačenja.

Ista slika viđena je i u trećem setu, a Đere je ponovo posle taj-brejka došao do seta. U četvrtom, srpski teniser je imao zaostatak, pošto mu je Andreoci oduzeo servis.

Đere je ipak uspeo da preokrene, napravivši dva brejka i na kraju izbori drugo kolo Vimbldona.

Pored Đerea u drugo kolo plasirali su se, Amerikanac Džon Izner, Francuz Luka Puj, Portugalac Žoao Sousa, Italijan Fabio Fonjini, Kazahstanac Mihail Kukuškin, kao i Hrvat Marin Čilić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija