• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

05.07.2019

18:32

SRBIJA NA VIMBLDONU SA SAMO JEDNIM PREDSTAVNIKOM! Aleksandra Krunić poklekla u drugom kolu dubla!

Tenis

SRBIJA NA VIMBLDONU SA SAMO JEDNIM PREDSTAVNIKOM! Aleksandra Krunić poklekla u drugom kolu dubla!

Podeli vest

Srpska teniserka Aleksandra Krunić i njena partnerka u dublu Suko Aojama iz Japana nisu danas uspele da se plasiraju u osminu finala Vimbldona u Londonu, pošto su izgubile od belgijsko-beloruskog para Eliz Mertens i Arine Sabalenke posle tri seta, 7:6, 5:7, 4:6

Meč je trajao skoro tri sata. U prvom setu oba para napravila su po jedan brejk, pa je odigran taj-brejk, koji su Krunić i Aojama dobile sa 7:5.

IZNENAĐENJE NA VIMBLDONU! Prošlogodišnji finalista ispao, Nole do finala sa igračima van TOP 10!

Srpsko-japanski par je dobro počeo drugi set, poveo je sa 3:1, a zatim i sa 5:4, ali su protivnice posle toga vezale tri gema i izjednačile u meču.


Teniserke su u trećem setu čuvale svoje servise, sve do petog gema kada su Mertens i Sabalenka napravile brejk i povele. Krunić i Aojama su odmah vratile brejk, posle toga igralo se gem za gem, sve do devetog gema, kada su Mertens i Sabalenka napravile odlučujući brejk.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija