Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2019

23:19 >> 16:20

RUTINE NADALA I FEDERERA, MARATON BERETINIJA I SOUZE! Rodžer i Rafa idu na žestoke momke u osmini finala

Tenis

RUTINE NADALA I FEDERERA, MARATON BERETINIJA I SOUZE! Rodžer i Rafa idu na žestoke momke u osmini finala

Podeli vest

Završen je šesti dan na Vimbldonu, a viđeno je mnogo toga zanimljivog na trećem ovosezonskom grend slemu

Uloge favorita opravdali su Rodžer Federer i Rafael Nadal koji su bez velikog napora obezbedili prolaz u drugu nedelju turnira i mečeve osmine finala.

Nadal je sa 3:0 u setovima bio bolji od Žoa Vilfreda Conge, dok je Federer u nešto tesnijem meču slavio protiv Luke Puja istim rezultatom.

Veoma uzbudljiv meč dobio je mladi Italijan Mateo Beretini koji je slavio protiv Dijega Švarcmana nakon četiri sata i 22 minuta igre 3:2, dok je tek 19 minuta brži bio Žoao Souza koji je slavio u duelu protiv Evansa istim rezultatom.

23:12 - Spektakularnim mečom između Souze i Evansa završen je šesti dan na Vimbldonu. Posle nepto više od četiri sata igra slavio je Portugalac rezultatom 4:6, 6:4, 7:5, 4:6, 6:4. Protivnik u osmini finala biće mu Španac Rafael Nadal.

20.01 - Federer posle nešto više od dva sata igre dobija Luku Puja 7:5, 6:2, 7:6 (7:4) i odlazi u osminu finala gde će igrati protiv Beretonija.

19.37 - Kakav meč na Vimbldonu i neverovatna pobeda mladog Matea Beretnija nad Argentincem Dijegom Švarcmanom 3:2 (6:7, 7:6, 4:6, 7:6, 6:3). Mladi Italijanm je dva puta gubio i oba puta sustuzao zaostatak da bi u petom setu stigao do pobede. Meč je trajao četiri sata i 22 minuta. Svaka čast

 

 

 

19.01 - Federer s pola gasa stiže do 2:0 protiv Puja pošto drugi set dobija sa ubedljivih 6:2.

 

18.39 - Rodžer Federer nešto teže dolazi do vođstva u setovima protiv Luke Puja završivši ovaj deo igre sa 7:5.

17.27 - Rafael Nadal rutinski stiže do osmine finala Vimbldona pobedom protiv Žoa Vilfreda Conge. Španac je posle svega sat i 50 minuta igre dobio Francuza rezultatom 6:2, 6:3, 6:2.

16.15 - Samo 34 minuta i dva brejka bila su potrebna Rafaelu Nadalu da dobije prvi set protiv Žo Vilfreda Conge - 6:2.

16.00 - Prva teniserka sveta Ešli Barti još ubedljivija je bila u trećem kolu. Ona je savladala Herijet Dart sa 6:1, 6:1. Barti je u neverovatnoj formi i ovo joj je bila 15. pobeda zaredom. Ešli Barti u narednom kolu igraće protiv Alison Riske.

15.22 - Serena Vilijams je rutinski u dva seta eliminisala Juliju Gerges sa 6:3, 6:4, dok je nemilosrdna bila i Karla Suarez Navaro koja je pobedila Lauru Dejvis 6:3, 6:3.

 

 

14.17 - Sem Kveri je u osmini finala Vimbldona pošto je pobedio u tri seta Milmana 7:6, 7:6, 6:3. Za četvrtinale će igrati sa pobednikom duela Sandgren - Fonjini.  

14.10 - Nišikori ide dalje, slavio je posle tri seta u meču sa Džonsonom - 6:4, 6:3, 6:2!

 

 

14.00 - Dvostruka šampionka Vimbldona Petra Kvitova plasirala se u četvrto kolo najprestižnijeg teniskog turnira, pošto je za sat i deset minuta savladala Magdu Linet sa 6:3, 6:2.

13.34 - Japanac je dobio i drugi set, ovoga puta sa 6:3!

 

 

13.01 - Nišikori je dobio prvi set protiv Džonsona - 6:4!

12.32 - Mreža nekada može da bude saveznik, ali...

 

 

12.04 - Evo šta Nole kaže o pritisku medija.

11.33 - Danas će u centru pažnje biti dueli Conge i Nadala odnosno Rodžera Federera i Luke Puja.

Foto: reuters

11.32 - Novak Đoković je jedini preostali predstavnik Srbije u Londonu, a on je posao odradio u petak.

11.31 - Dobar dan i dobro došli na naš blog posvećen trećem gredn slemu u sezoni. Šesti dan Vimbldona je pred nama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija