• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2019

12:13

DA SE IZVINIM NADALU? BAŠ ME BRIGA, IMA MILIONE! Kirjosu ni doktor ne može da pomogne!

Tenis

DA SE IZVINIM NADALU? BAŠ ME BRIGA, IMA MILIONE! Kirjosu ni doktor ne može da pomogne!

Podeli vest

Nik Kirjos je pružio žestok otpor Rafaelu Nadalu u drugom kolu Vimbldona i naravno ostao dosledan, opet je više pažnju na sebe skrenuo nesportskim potezima

Ostao je dosledan, pa je tako tokom meča jakim forhendom pogodio Nadala u telo, u momentu kada je Španac izašao na mrežu. Nakon duela nije imao nameru da se izvini Špancu.

- Zašto da mu se izvinim? Baš me briga. Mislim, koliko čovek ima grend slem titula? Koliko ima novca na računu u banci? Mislim da može da izdrži jednu lopticu u telo, brate. Ne pada mi na pamet da mu se izvinim - ispalio je Australijanac.

NJEGA TENIS KAO DA NE ZANIMA! Kirjos napravio novi SKANDAL!

(VIDEO) NOVI PROSTAČKI ISPAD KIRJOSA! Bahati Nik brutalno ponizio novinara!

Nik ne krije da je namerno gađao drugog tenisera sveta, koji se samo kiselo osmehnuo.

- Gađao sam ga, da. Želeo sam da ga pogodim pravo u grudi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alo bre

pre 4 godine

Ljudi, ovom coveku zaista nije dobro! On je za ustanovu zatvorenog tipa. Jos malo i nosice kosulju koja se zakopcava na ledjima. Steta, mlad covek

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija