• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2019

15:03

GAĐAO NADALA PA SE IZVUKAO! Kirjos bez kazne, Fonjini dobio po džepu!

Tenis

GAĐAO NADALA PA SE IZVUKAO! Kirjos bez kazne, Fonjini dobio po džepu!

Podeli vest

Ričard Luis izvršni direktor Vimbldona govorio je o ponašanju igrača na ovom turniru

Izvesno je da će Fabio Fonjini snositi posledice zbog svoje izjave da se nada da će "bomba eksplodirati na Vimbldonu".

 

Bilo je to u žaru borbe. Bio je to loš komentar, a Fabio je bio dovoljno dobar da se odmah izvini. Ne bi me iznenadilo da bude novčano kažnjen, ali će se kompletna situacija posmatrati u kontekstu i da će izvinjenje biti dovoljno - rekao je Luis.

(VIDEO) NEKA BOMBA EKSPLODIRA, PROKLETI ENGLEZI! Besni Fonjini ZAPREPASTIO SVET!

 

On je zadovoljan kako su se ponašali igrači.

- Generalno, svi su se ponašali kako treba. Bilo je samo dva, tri incidenta. Kada pogledamo godine za nama, uvek se nešto desi. Ali to je leopta igre. Emocije su jake - rekao je Luis.

On je otkrio i da Nik Kirjos neće biti kažnjen pošto je namerno gađao Nadala lopticom u telo.

- To je situacija koja je vrlo česta u mečevima parova. Nešto je što morate da prihvatite kao profesionalni teniser. Za kaznu su možda neki komentari koje je uputio na račun sudija - zaključio je on.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija