• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2019

09:05

PRODAO PEHARE I ČARAPE! Evo koliko je Noletov bivši trener zaradio!

Tenis

PRODAO PEHARE I ČARAPE! Evo koliko je Noletov bivši trener zaradio!

Podeli vest

Nisko je pao Boris Beker... Bivši trener našeg Novaka Đokovića i legendarni teniser morao je da prodaje svoje predmete iz karijere jer je potpuno ostao bez novca

U Londonu je održana aukcija Bekerovih stvari, među kojima su bili najveći trofeji koje je osvojio u karijeri, pa deo opreme (čarape) koju je nosio tokom igračke karijere, kao i njegovi satovi i mnoge druge stvari sa njegovim potpisom.

Kada je sve završeno i prodato, ispostavilo se da je Beker zaradio 750.000 evra, što je ozbiljna suma za takvu vrstu aukcijskih prodaja, piše BBC.

POKUŠAVA DA SE OPERE! Ivanišević: Nikada nisam rekao da bih ubijao Srbe!

Najveću cenu je dostigla replika trofeja sa Ju Es opena, koji je Beker osvojio 1989. godine pobedom nad Ivanom Lendlom. Taj trofej je prodat za oko 160.000 evra, dok je replika Dejvis kup Salatare otišla za oko 60.000 evra.

Zaradio je odličnu svotu novca, ali... Sigurno da sve ovo baš boli Bekera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija