• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2019

16:16

HALEP OSVOJILA VIMBLDON! Vilijamsova potučena do nogu za manje od sat vremena!

Tenis

HALEP OSVOJILA VIMBLDON! Vilijamsova potučena do nogu za manje od sat vremena!

Podeli vest

Rumunska teniserka Simona Halep osvojila je Vimbldon pošto je u finalu za manje od sat vremena lako izašla na kraj za iskusnom Serenom Vilijams slaveći rezultatom 6:2, 6:2

U meču koji je trajao svega 57 minuta igre, Rumunka je u uvodna tri gema stigla do dva brejka što joj je omogućilo da prilično lagano izađe na kraj sa deceniju starijom Amerikankom.

Drugi set doneo je nešto veću neizvesnost, ali je Halepova stigla do brejka pri rezultatu 2:2 i od tada nije ispuštala prednost koju je dodatno povećala pred kraj meča.

Halepova je tako posle Rolan Garosa stigla do drugog grend slema u karijeri, do je Vilijamsova ispustila priliku za osmi trofej na Otvorenom prvenstvu Velike Britanije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija