• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2019

20:02

NIJE SAMO VILANDER! I Barbara Šet udarila na Novaka: Nije dovoljno prirodan!

Tenis

NIJE SAMO VILANDER! I Barbara Šet udarila na Novaka: Nije dovoljno prirodan!

Podeli vest

Novinari Eurosporta baš vole da kinje Novaka Đokovića... Posle Viladera i Barbara Šet je imala komentar koji se neće svideti navijačima našeg asa

- Razlog zašto Novak Đoković u finalu Vimbldona nije dobio aplauza koliko Rodžer Federer leži u tome što nije dovoljno prirodan. Kao na kraju, kada je jeo travu. Sve to izgleda pomalo iscenirano i ljudi to osećaju. Novak to jednostavno ne radi kao Federer, uvek ostaje gorak ukus. Bila sam u nedelju na "šampionskoj večeri" pobednika Vimbldona, Novak je održao govor koji je bio vrlo simpatičan - objašnjava Barbara Šet.

DONEO JE ODLUKU! Ovo je Noletov plan posle Vimbldona!

Ona je pohvalila Federera.


- Kada Novak bude imao 37 godina, stvari će se okrenuti u njegovu korist. Isti slučaj je ranije bio sa Mekinroom i Konorsom. Kako se čovek približava kraju karijere, ima sve više navijača. Nadal i Federer su što se tiče popularnosti i broja navijača ispred Đokovića, ali zato je on pobedio u jednom od najvećih vimbldonskih finala. Atmosfera na stadionu bila je neverovatna. Svi su bili na ivicama sedišta, uključujući mene - zaključila je Barbara.

Njima stalno nešto smeta, izgleda da je i Barbara krenula stopama Metsa Vilandera.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vo Nguyen Giap

pre 4 godine

Nije poenta u tome da li je publika više navijala za Rodžera ili Novaka. Nema smisla racionalizovati elementarnu nekulturu i nevaspitanje, kada publika zviždi Novaku jer je nešto priupitao sudiju, u odmaklom petom setu. Takva reakcija je nečuvena i nema nikakvo opravdanje. Hajde da postavimo stvari malo drugačije. Zašto ne bi npr. organizaciju GS na travi sledeće dve godine dobili Peking i Šangaj? To mogu biti i gradovi u Brazilu, Meksiku ili Argentini. Da li bi i onda bilo potrebe da se nevešto pravdaju necivilizovani ispadi publike, kao u slučaju jednog teniskog turnira, za koji se podrazumeva da je džentlmenski?

guardianigor

pre 4 godine

Novak jede travu. Ne jede govana kao ti ceo zivot.

Slobodan

pre 4 godine

Kod nas Srba se kaže,,rđavom k..cu i dlaka smeta,, tako i Barbari i Matsu. Valjda zato što je bolji,pametnuji,HUMANIJI( koliko para su oni donirali,bilo kome) a pre svega hrabriji. Samo nek se nadaju da Nole neće oboriti sve rekorde. A mi Srbi ćemo iz INATA.

Alfa

pre 4 godine

Neka se pogleda u ogledalo,kad se "prirodno"nasmeje.Čist veštak.

Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura! Uživo
Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura!

U Skupštini Srbije danas se nastavlja rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

19.03.2024

09:59

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija