• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2019

18:31

IZAĐITE NA ULICU I PITAJTE LJUDE DA LI JE NOLE BOLJI OD MENE! Federer pokušao da odgovori na pitanje svih pitanja!

Tenis

IZAĐITE NA ULICU I PITAJTE LJUDE DA LI JE NOLE BOLJI OD MENE! Federer pokušao da odgovori na pitanje svih pitanja!

Podeli vest

Jedno od najtežih pitanja u svetu tenisa je ko je bolji, Đoković ili Federer. Švajcarski as pokušao je da odgovori na to pitanje

Švajcarac, vlasnik rekorda po broju osvojenih grend slem titula (20), iza kog su i Rafel Nadal (18) i Nole (16) koji ga je ponovo pobedio u finalu Vimbldona. kao i u njihove dve prethodne tamošnje borbe za tron.

RAFA I RODŽER NE SPAVAJU MIRNO! Zamrzeće Mekinroa ZBOG OVOGA ŠTO JE REKAO!

Upitan da li Đokovića smatra jednakim sebi, Federer je odbrusio:

- Izađite na ulicu i pitajte ljude, pitajte ljubitelje tenisa - rekao je Rodžer.

Malo se zamislio, pa dodao i sledeće:

- Mislim, gledajte, svi znamo koliko je Novak jak i koliko to godina već traje. Naravno, svaka pobeda, svaki naročit trijumf, svaka serija - sve to dodaje težinu na njegov tas vage, tu nema nikakve sumnje - istakao je švajcarski as.

Ako ovako nastavi Đoković će ugroziti Federerov po broju osvojenih grend slem titula, ali se Švajcarac ne obazire na to.

- Znate, to je nekada bila velika stvar. Ono, kada ste blizu vodećem. Kada ste recimo na dva grend slema zaostatka, ili eventualno izjednačite, pa povedete u toj trci. To je bilo baš veliko - pričao je Federer o sebi, ne o Novakovoj "blizini", a onda dodao i sledeće:

- Sada je drugačije. Što je i normallno, trka se odvija na malo drugačiji način. Ja crpim motivaciju na drugim mestima. Ne iz toga da ostanem na prvom mestu, jer ja sam taj rekord već postavio. A ako neko drugi to uradi, dobro za njih. Uostalom, ne možete sve (rekorde) ni da sačuvate. Nisam ni postao teniser zbog toga, zaista nisam. Želeo sam da osvojim Vimbldon, da imam tu dobre rezultate, da igram pred onom veličanstvenom publikom na Centralnom terenu, protiv igrača kao što su Novak, i tako dalje... Zato ja i igram tenis. Da, stvari su sada malo drugačije, ali ja sam stvarno zadovoljan nivoom na kome sam - zaključio je Švajcarac.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko

pre 4 godine

Ja sam pitao i svi su mi rekli nole ali to je u mojoj ulici U federerovoj neznam

Major

pre 4 godine

Ono sto ces morati da prihvatis je cinjenica da ni ti nisi boli od njega! Ipak si izgubio. Veliki ste obadvoica i mislim da je taj nivo sujete apsolutno nepotreban.

Ja

pre 4 godine

Naravno da je Nole. Zna on to i sam ,zato i jeste nervozan.

BRAVO

pre 4 godine

Prijatelju ti si dokaz da novac moze kupiti sve pa i zdravlje. Kakvu medicinu ti koristis to nema svako. Aj narode da budemo realni i da se zapitamo, posle svih tih godina napora, treninga, trosenja tela, do sada bi trebalo bar kolena da ima umetna, jer ljudsko telo ima svoj rok trajanja. Zato bar da znat zdravlje i zivot se danas kupuju. Tko ima i moze naravno.

Kosovac

pre 3 godine

Kada se živa legenda spusti na nivo da ga brani čaršija jednostavno moraš da ga žališ.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija