• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2019

22:00

(VIDEO) BRAVO, ŠAMPIONE! Lajović savladao Mađara i osvojio prvu ATP titulu u karijeri!

Tenis

(VIDEO) BRAVO, ŠAMPIONE! Lajović savladao Mađara i osvojio prvu ATP titulu u karijeri!

Podeli vest

Naš teniser Dušan Lajović osvojio je svoju prvu ATP titulu u karijeri pobedom nad mađarskim igračem Atilom Balažem sa 7:5, 7:5 na turniru u Umagu

Sada nije poklekao kao u Monako već je uspeo da uradi ono što je čekao od početka karijere - Lajović je po prvi put podigao trofej nekog ATP turnira i to u Hrvatskoj.

(VIDEO) NOLE OTIŠAO U PEVAČE! Đoković zapevao sa Jelenom uz pratnju hrvatskih svirača!

Naš as odigrao je jako dobar meč protiv odličnog protivnika koji je pokazao zašto je savladao Lasla Đerea i našao se u borbi za tron Umaga. Ipak, naleteo je na drugog Srbina koji je "osvetio" svog zemljaka i došao do velikog uspeha.

Lajović je slavio posle dva identična seta u kojima je imao po brejk prednosti i tako trasirao svoj put do pobede. Nije bilo jednostavno, ali posle skoro dva sata igre popularni Duci stigao je do prve titule u karijeri koju će dugo pamtiti.

Srbin je pobedom uspeo da osigura plasman među 30 najboljih igrača sveta, a nema sumnje da će na US openu napasti i TOP 20.

Da podsetimo, Lajović je ove sezone već igrao jedno finale i to na Mastersu u Monte Karlu, ali je tada bolji od srpskog igrača bio Italijan Fabio Fonjini.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija