• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2019

09:52

SRBIN SRUŠIO AMERIKANCA! Kecmanović nakon dva taj brejka do osmine finala Atlante!

Tenis

SRBIN SRUŠIO AMERIKANCA! Kecmanović nakon dva taj brejka do osmine finala Atlante!

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo turnira u Atlanti, pošto je pobedio Amerikanca Džeka Soka sa 7:6, 7:6

Meč Kecmanovića i Soka, 66. i 180. tenisera sveta, trajao je sat i 56 minuta.

Srbina u osmini finala očekuje susret sa Francizom Ugom Amberom, teniserom koji je na Vimbldonu poražen od Novaka Đokovića. Kecmanović i Umber su se do sada sastali smo jednom i tada je slavio srpski teniser.

Tri set lopte nisu bile dovoljne Miomiru u prvom setu na 6:3. Potom je Sok imao šansu da dobije set poveo je sa 7:6, pa onda Kecmanović ponovo otišao na 8:7. Igrao se srpski teniser sa živcima navijača, ali je na 10:9 uspeo da dobije poen i prvi set.

U drugom je imao brejk u šestom gemu, vodio je sa 4:2 i 5:3. Ali izgubio je servis gem bez osvojenog poena i Sok se vratio u igru, i izborio novi taj-brejk.

Imao je Miomir 5:1 i 6:3, Sok je smanjio na 6:5, a srpski teniser je ovog puta na vreme završio posao, dobio set i meč. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija