• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2019

18:46

STAO U ODBRANU! Bivši broj jedan veruje da Rodžer ne igra zbog 300 miliona!

Tenis

STAO U ODBRANU! Bivši broj jedan veruje da Rodžer ne igra zbog 300 miliona!

Podeli vest

Tomas Muster, nekada najbolji teniser sveta rešio je da stane na stranu Rodžera Federera. Već dugo se šuška da Švajcarac igra samo zbog sponzora

Federer je potpisao ugovor vredan 300 miliona na 10 godina. A Muster smatra da to nije razlog što Rodžer još uvek igra.

- Ništa ne bih promenio. Novac nije bitan, kao ni to da li bih (sada) zaradio više. To što je Federer potpisao ugovor vredan 300 miliona evra nije bitno. Verujte mi, neće mu napraviti razliku u životu. To što zarađujete više ne znači da ste veći heroj u sportu - rekao je Muster.

RAFA SE PROMENIO ZBOG NOVAKA I RODŽERA: Morate, ako želite da OSTANETE NA VRHU!

Rodžer je u nekoliko navrata istakao da ne zna kolko će još igrati, i da svaki turnir može da bude poslednji na kojem nastupa.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija