• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2019

18:10

OVO JE BILA NAJBOLJA NEDELJA U MOJOJ KARIJERI! Kirjos odgovorio kritičarima posle titule u Vašingtonu!

Tenis

OVO JE BILA NAJBOLJA NEDELJA U MOJOJ KARIJERI! Kirjos odgovorio kritičarima posle titule u Vašingtonu!

Podeli vest

Australiajanac Nik Kirjos osvojio je šestu ATP titulu nakon pobede nad Danilom Medvedevim u finalu turnira u Vašingtonu sa 7:6, 7:6

Australijski teniser je imao veoma turbulentnu sezonu do sada. Često je davao izjave koje su se kosile sa pristojnim ponašanjem, slično je bilo i na terenu i veoma često je bio na naslovnim stranama i to ne zbog pobeda. Sa turnirom u Vašingtonu će se to promeniti jer je Nik osvojio ovaj turnir iz serije 500. To je Kirjosu šesti trofej u karijeri, a drugi ove sezone jer je već slavio u Meksiku u martu.

(VIDEO) CIRKUZANT! Ovo samo Kirjos može da uradi NA MEČ LOPTI!

- Fantastično je. S obzirom na to gde sam bio pre šest meseci, stvari koje sam radio, da odgovorim na ovaj način uz neverovatnu podršku, to je fantastično. Dokazao sam sebi i mnogim ljudima koji su me podržavali da i dalje mogu. Ovo je bila jedna od najboljih nedelja u mom životu iz teniske perspektive - rekao je Kirjos. 

Kirjos je trijumfom u prestonici SAD napredovao za 25 mesta na ATP listi i sada je 27. igrač na planeti. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija