• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2019

08:45

(VIDEO) MUKE AMERIKANACA! Uče FIBA pravila, Popovič grmeo na igrače, JEDVA odradio prvi trening!

Tenis

(VIDEO) MUKE AMERIKANACA! Uče FIBA pravila, Popovič grmeo na igrače, JEDVA odradio prvi trening!

Podeli vest

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država su u Las Vegasu počeli pripreme za Svetsko prvemnstvo u Kini

Nakon silnih otkaza glavnih asova, selektor Greg Popovič ima 15 igrača na raspolaganju.

Treneru Sparsa asistira Džef van Gandi, a Kajl Lauri nije bio u akciji sa ostalima zbog lakše povrede, dok su Dearon Foks i Džo Haris postali novi prinudni i privremeni članovi, kako bi Greg imao širinu igračkog kadra za treninge.

Popovič je podelio igrače u dve ekipe, u prvoj su bili Džejson Tejtum, Majls Tarner, Tadeus Jang, Kajl Kuzma, Markus Smart, Kris Midlton, Kemba Voker i Bruk Lopez, sa druge strane su se našli Foks, Haris, Barns, Braun, Adebajo, Pi Džej Taker, Donovan Mičel i Plamli.

Odvojili su se i Stiv Ker i Lojd Pirs, Greg je insistirao na odbrani pik en rola, a Midlton je objasnio detalje, pošto je bilo i nešto glasnije vike selektora.

- Sve je stvar "koučinga", ovo je drugačiji set pravila iz FIBA, koji pokušavaju da nam objasne. To je sve, svi poštujemo Grega, jer je on najveći svih vremena, svaki put kad otvori usta, svi hoćemo da ga slušamo - rekao je Midlton.

- Svaki put kad se nađemo, hoću da budemo sve bolji i koristimo svaki trening. Nikad nismo igrali u ovom sastavu zajedno, pa moram da iskoristimo prednost svakog treninga - podsetio je Greg na otkaze igrača koji su u prethodnom periodu nosili igru.

Otkazale su brojne zvezde Džejms Harden, Entoni Dejvis, Demijan Lilard, Kevin lav, Si Džej Mekolum, Zajon Vilijamson...SAD će se takmičiti u grupi E sa Turskom, Češkom i Japanom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija