• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2019

14:42

(VIDEO) NOLE JE SPREMAN ZA SINSINATI! Đoković odradio trening, ali su svi zapazili jedan neočekivani detalj!

Tenis

(VIDEO) NOLE JE SPREMAN ZA SINSINATI! Đoković odradio trening, ali su svi zapazili jedan neočekivani detalj!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković stigao je u Sinsinati gde ga od ponedeljka očekuje početak turnira koji za njega ima jako veliki značaj

Stigao je na turnir koji ga je prošle godine zauvek upisao u istoriju, a odradio je i prvi trening da bi "osetio" beton Ohaja dok njegovi navijači strepe zbog mogućeg gubitka mesta broj 1 u ATP trci.

NOLE OSTAJE BEZ PRVOG MESTA!? Nadal stiže Đokovića u ATP trci!

Zanimljivo je da je Novak izašao u potpuno novoj opremi, pa je ovog puta u pitanju crvena majica, te plavi šorc sa ponekim crvenim detaljima. Ovo je oduševilo navijače jer ponovo ima kombinaciju koja je stilizovana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stilista

pre 4 godine

Džaba su se kreatori u francuskoj kompaniji sportske opreme trudili,jer i ovog puta kao i do sada Federerova oprema je najbolja.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija