• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2019

12:15

ĐOKOVIĆ NIJE NORMALAN IGRAČ! Čuveni Španac se poklonio Srbinu!

Tenis

ĐOKOVIĆ NIJE NORMALAN IGRAČ! Čuveni Španac se poklonio Srbinu!

Podeli vest

Huan Karlos Ferero, bivši broj jedan svetskog tenisa baš je nahvalio našeg Novaka Đokovića. Španac se poklonio Srbinu

- Gledajući fizičke sposobnosti Novak Đoković nije normalan igrač. Nije kao ostali. On je brz, eksplozivan, utreniran, njegov servis je vrlo teško 'čitati', a ono što je sigurno da ima najbolji ritern na svetu - rekao je Ferero.

(FOTO) SVE ZBOG DUŠANA TADIĆA! Nole naterao jednog od najvećih sportista sveta da se POŠTENO IZBLAMIRA!

Španac je nastavio da hvali.

- Ako je Novak Đoković u najboljoj formi, on može da pobedi bilo kojeg od najvećih konkurenata na bilo kojoj podlozi. Recimo, Federer na Rolan Garosu ne može mnogo da namuči Nadala, a Đoković i te kako može.

Ferero još uvek veruje u veliku trojku.

- Oni još dugo mogu da igraju na visokom nivou. Đoković i Federer su to pokazali u finalu VImbldona, koje bi trajao dugo, istim intenzitetom, da nije bilo taj-brejka. Zajedno sa Nadalom oni su nedostižan nivo za ostale igrače - ne samo fizički, nego i mentalno - zaključio je Ferero.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija