• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.08.2019

18:50

(FOTO) NOVAK ĆE PRESTIĆI FEDERERA PO BROJU GREND SLEMOVA! Legendarni teniser veruje u obaranje rekorda!

Tenis

(FOTO) NOVAK ĆE PRESTIĆI FEDERERA PO BROJU GREND SLEMOVA! Legendarni teniser veruje u obaranje rekorda!

Podeli vest

Teniska legenda Džon Mekinro svake godine je komentator na najprestižnijim turnirima, a sada je izneo svoje mišljenje ko je najveći favorit za osvajanje pehara na US openu

Mekinro i sam osvajač četiri titule na ovom prestižnom turniru kao glavnog favorita vidi prvog tenisera sveta Novaka Đokovića.

- Ne mogu da ne izdvojim Đokovića, ali moram i da kažem da će mu biti teško da izađe na kraj sa protivnicima - ističe Amerikanac.

Mekinro je zatim komentarisao teniskog veterana Rodžera Federera koji uporno prkosi godinama.

Foto: REUTERS/David W Cerny

- Još pre pet godina sam mislio da on neće više voditi glavnu reč na grend slemovima, a pogledajte šta šta je uspeo na poslednjem Vimbldonu... Uprkos svojim godinama, on je nalik Supermenu, koji je u stanju sve da uradi - kaže Džon.

Ipak on nema dilemu kada su u pitanju rekordi koje je Švajcarac postavio, Mekinro je mišljenja da Đoković ima velike šanse da osvoji više grend slemova od njega.

- Mislim da će ga prestići Đoković. Pre svega jer je mlađi od Nadala, koji je najbliži Federeru, ali i zbog toga što je u stanju da pobeđuje na svim podlogama. Rafa je imao dosta problema sa povredama, Novak ne, tako da sve zavisi od njegove motivacije - rekao je nekad najkontroverzniji teniser sveta.

Foto: AP/Adam Stoltman

Na kraju je obratio pažnju na mlađe tenisere, te je spomenuo šta im je potrebno da skinu "veliku trojku" s vrha.

- Svaki od mlađih igrača koji bi trebalo da ih prestigne ima neke svoje stvari zbog čega to ne čini. Neki su se povredili, neki ne mogu da se nose sa pritiskom, neki su se prerano probili na scenu… Ali ono što je izvesno zbog čega Đoković, Nadal i Federer i dalje igraju na tako visokom nivou je zato što imaju ogromno samopouzdanje - završava Mekinro


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija