• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2019

22:36 >> 22:01

US OPEN - 1. DAN! Srbi 3 od 6 na premijeri!

Tenis

US OPEN - 1. DAN! Srbi 3 od 6 na premijeri!

Podeli vest

Srpski dan na US openu obeležio je trijumf Novaka Đokovića nad Robertom Karbaljesom Baenom, dok su pobede ostvarili Dušan Lajović i Miomir Kecmanović. Učešće u Njujorku završili su Janko Tipsarević, Laslo Đere i Ivana Jorović

 

Srpski teniser Dušan Lajović bez većih problema plasirao se u drugo kolo US opena, pobedivši Stiva Darcisa (7:5, 6:3, 6:3).

MIOMIR EKSPRES PREGAZIO ĐEREA! Kecmanović brzinski slavio u srpskom derbiju na US openu!

Sa druge strane, Janko Tipsarević završio je učešće na svom poslednjem US openu u karijeri porazom od Denisa Kudle (3:6, 6:1, 7:6, 6:1), kao i Ivana Jorović koja je poražena od Ige Svijatek sa 6:0, 6:1.

Dan su popravili Novak Đoković trijumfom sa 6:4, 6:1, 6:4 protiv Roberta Karbaljesa Baene, odnosno Miomir Kecmanović koji je bio bolji od Lasla Đerea sa 6:2, 6:1, 7:5.

22.30 - Naš teniser Miomir Kecmanović savladao je svog sunarodnika Lasla Đerea sa 6:2, 6:1, 7:5 u prvom kolu US opena i tako se plasirao u drugo kolo na sjajan način

22.15 - Nole siguran na početku odbrane trona. Srbin je bio bolji od Baene sa 6:4, 6:1, 6:4.

22.00 - Kraj za Ivanu Jorović, Svijatek je bila bolja sa 6:0, 6:1 i ekspresno prošla u drugo kolo.

21.30 - Kecmanović grabi ka pobedi protiv Đerea, Miomir dolazi do 2:0 u setovima posle 6:1.

21.22 - Ivana Jorović izgubila je prvi set od Poljakinje Svijatek bez osvojenog gema, 6:0.

21.10 - Nole dolazi do prednosti od 1:0 u setovima protiv Baene, a isto je učinio i Kecmanović na meču protiv Đerea.

20.21 - Upravo su počeli mečevi Novaka Đokovića i Roberta Karbaljesa Baene, odnosno srpski derbi između Miomira Kecmanovića i Lasla Đerea.

19.55 - Tipsarević nije uspeo. Naš teniser poražen je od Denisa Kudle sa 3:6, 6:1, 6:7, 1:6 i tako završio učešće u Njujorku već uprvom kolu.

19.22 - Janko Tipsarević izgubio je treći set na meču sa Denisom Kudlom (3:6, 6:1, 7:6), tako da ga sad čeka velika borba, kako bi izborio duel sa Lajovićem u drugoj rundi.

18.57 - Srpski teniser Dušan Lajović bez većih problema plasirao se u drugo kolo US opena, pobedivši Stiva Darcisa (7:5 6:3  6:3), u sledećem kolu ga čeka bolji iz meča Denis Kudla i Janko Tipsarević

18.23 - Duci sigurno korača ka drugom kolu, uspeo je da dobije i drugi set(7:5 6:3), i da polako navede Belgijanca da razmišlja o pakovanju kofera.

18.12 - Denis Kudla uspeo je da podigne nivo igre i dobije drugi set u okršaju sa Jankom Tipsarevićem (6:1)

17.52 - Još jedan Srbin je obradovao svoje navijače, Dušan Lajović vodi 1:0 u setovima protiv Stiva Darcisa (7:5)

17.37 - Srpski teniser Janko Tipsarević fantastično je otvorio meč protiv Amerikanca Denisa Kudle, odličnom igrom osvojio je prvi set (6:4)

17.00 - Na teren broj 12 izašao je Janko Tipsarević koga očekuje duel sa Denisom Kudlom, na Tipsinom poslednjem Otvorenom prvenstvu Amerike u karijeri, u isto vreme Dušan Lajović će se suočiti sa iskusnim Belgijancem Stivenom Darcisom na terenu broj 15.

16.50 - Doban dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen još jednom grend slemu u sezoni, US openu. Svakog dana vodićemo vas kroz rezultate sa njujorških terena. Prvog dana svi naši predstavnici igraju svoje duele (osim Aleksandre Krunić čiji meč je na programu u utorak). Uz informer.rs budite uvek u toku sa poslednjim velikim turnirom ove sezone.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija