• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2019

22:32

(VIDEO) SRBI, ŠTA ĆETE REĆI NA OVO? Novak Đoković progovorio na hrvatskom!

Tenis

(VIDEO) SRBI, ŠTA ĆETE REĆI NA OVO? Novak Đoković progovorio na hrvatskom!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković iskoristio je slobodne sate na US openu da se obrati pratiocima na društevnim mrežemaa gde je odgovarao na brojna pitanja iz njegovog privatnog života

Jedno od njih ticalo se njegove supruge Jelene, a Novak je otkrio koliko dugo traje ljubav između njih dvoje.

Prvi put smo se sreli na jednom od lokalnih turnira u Beogradu...Ona je bila moja devojka, pre nego što smo se uzeli. Pre toga je bila moj prijatelj. A pre toga je bila devojka na koju sam odlepio još kao srednjoškolac - rekao je Đoković.

On je zatim pričao i o načinu ishrane zahvaljujući kome postiže vrhunske rezultate.

Urme! One imaju odličan hemijski indeks, zbog njih vam energija ne skače onako naglo, pa da naglo i padne, kao kod nekih drugih slatkih namirnica ili pića, već održavaju pravi nivou. Mnogo mi prijaju, jedem ih godinama - naveo je Đoković.

 

 

Srpski tenise je sve vreme pričao na srpskom, ali je našao vremena da progovori i srpski, ali i hrvatski.

Dobro veče, dame i gospodo - rekao je Novak na maternjem jeziku, a onda nastavio na engleskom: 

- Znam, engleski. Bar se trudim. Onda italijanski. I malo španskog - rekao je Srbin.

Bez obzira što mu navijači u Srbiji prebacuju da pokazuje sklonosti ka Hrvatskoj, on nije imao problem da progovori ni na tom jeziku.

- Dobra večer, dame i gospodo - uz osmeh je nastavio Đoković i na kraju "progovorio" i na kineskom.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djole

pre 4 godine

Kad ćemo da se opametimo i da naučimo neke osnovne stvari? Kao što ne postoje australijski, novozelandski, kanadski ili američki tako ne postoje ni hrvatski, bosanski ili milogorski jezik. Ne postoji ni kiparski, samo grčki. U prvom slučaju se radi o engleskom, u drugom o srpskom jeziku! Isto je i sa nemačkim, ne postoje švajcarski i austrijski. A hrvati mogu naš jezik da zovu kako hoće, baš kao i balkanski muhamedanci koji će ga, za koju godinu, zvati balkanskom varijantom osmanskog jezika. Ovo bosanski im je prelazno rešenje.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija