• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2019

11:27

SAMO DA JE NJEMU POTAMAN! Pike progovorio o učešću Đokovića na Dejvis kupu, a izjavom o Kirjsou je iznenadio sve!

Tenis

SAMO DA JE NJEMU POTAMAN! Pike progovorio o učešću Đokovića na Dejvis kupu, a izjavom o Kirjsou je iznenadio sve!

Podeli vest

Proslavljeni španski fudbaler Đerar Pike pohvalio je odluku najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića da učestvuje na predstojećem novoformiranom Dejvis kupu, za šta je inicijativu pokrenuo upravo defanzivac Barselone

Dejvis kup će ove godine debitovati u novom formatu (18-24. novembar), a Đoković je posle mnogo nedoumica ipak odlučio da igra za Srbiju, što je obradovalo i Pikea.

On je najbolji teniser sveta, spektakularan je igrač i ove godine osvojio je dva Gren slema. Drago mi je što se predomislio i što će doći u Madrid - rekao je Pike dodajući:

- Drago mi je što je Đoković video da je Dejvis kup jedinstveno takmičenje. Takmičiti se za svoju zemlju je nešto drugačije. Od 20 najbolje rangiranih igrača, pojaviše se njih 19 - ukoliko ne dođe do povreda - naveo je član Kosmos grupe koja je idejni tvorac novog Dejvis kupa.

Pike je progovorio i o eventualnom učešću Nika Kirjosa kao spektaklu.

U svakom timu ima pet igrača, a najnormalnija stvar za Hjuita (selektora Dejvis kup tima Australije prim. aut.) je da ga pozove. Kirjos odgovara tenisu jer mu donosi spektakl - rekao je Pike.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija