• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2019

19:04

KIRJOS JE NEPOPRAVLJIV, SHVATITE TO! Francuz opleo po kontroverznom teniseru!

Tenis

KIRJOS JE NEPOPRAVLJIV, SHVATITE TO! Francuz opleo po kontroverznom teniseru!

Podeli vest

Žan-Fransoa Kožol, direktor turnira u Marseju, rekao je da je Nik Kirjos "nepopravljiv" i da teniski sladokusci moraju to da shvate

- Naravno da on nije profesionalan. On je šoumen i dobro je imati nekog takvog. Možete da ga kaznite ili suspendujete, ali on će uvek biti drugačiji tip igrača sa drugačijim ponašanjem. I dalje će praviti kontroverzne situacije i ponekad ukazati nepoštovanje ostalima, ali on, kao i Monfis, je dobar za tenis - rekao je on.

Francuz je rekao da uporno pokušava da ga nagovori Kirjosa da igra na njegovom turniru, ali da ga je nestašni Australijanac to ne želi.

SKANDAL U ITALIJI! Sudija bodrio igrača dok je drugi bio u toaletu!

- Pitao sam ga da igra u Marseju, ali on je odabrao Delrej Bič i Akapulko. Pitaću ga opet sledeće sezone. Kod Kirjosa je bolje kada on kaže da želi da igra. Njega ne zanima novac - naglasio je Kožol.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija