• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2019

08:43

SRBI ELIMINISANI! Đoković i Krajinović ispali u prvom kolu

Tenis

SRBI ELIMINISANI! Đoković i Krajinović ispali u prvom kolu

Podeli vest

Novaka Đokovića i Filipa Krajinovića su u dubli na turniru u Tokiju zaustavili Mate Pavić i Bruno Soareš u prvom kolu - 6:2, 4:6, 10:4

Novak i Filip su prvi došli do brejk lopti u ovom meču, propustivši čak tri, što su protivnici kaznili sa dva uzastopna brejka za kraj seta.

U drugom delu igre Hrvat i Brazila su prvi pripretili i poveli sa 3:1, ali je usledio fenomenalan povratak i preokret Đokovića i Krajinovića.

AUSTRALIJANAC NA NOVAKOVOM PUTU! Evo protiv koga otvara takmičenje u Tokiju

IGRAO SAM KAO PI*KICA, ZASLUŽUJEM NAGRADU IDIOTA VEKA! Đokovićev trener opleo sam po sebi!

 

U trećem setu, takozvanom super taj-brejku, srpski dubl je napravio prvi mini-brejk i poveo sa 3:2, ali onda izgubio šest poena u nizu, od čega nije mogao da se oporavi.

(VIDEO) NOVAK PROGOVORIO JAPANSKI! Stigao u Tokio i odradio prvi trening!

(VIDEO) CEO SVET GLEDA U SRBINA! Ibra izazvao Đokovića! Idemooo Nole, sad mu pokaži ko je najbolji!

 

Pavić i Soareš, četvrti nosioci turnira, će u drugoj rundi igrati protiv boljeg iz duela Rože/Tekau – Inglot/Krajiček.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija