• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2019

09:12

(VIDEO) MORAM DA NABACIM JOŠ KOJI KILOGRAM! Žestoka borba Novaka i SUMO RVAČA, Srbinu ovo nije trebalo!

Tenis

(VIDEO) MORAM DA NABACIM JOŠ KOJI KILOGRAM! Žestoka borba Novaka i SUMO RVAČA, Srbinu ovo nije trebalo!

Podeli vest

Novak Đoković ove nedalje igra na turniru u Tokiju, a slobodno vreme iskoristio je da se dobro zabavi i oproba u novom sportu

Našao u ringu sa nekoliko puta težim sumo rvačima sa kojima je "sparingovao" i naučio nekoliko novih poteza.

Ridoku Edo-Noren restoran u kojem je i borilište bio je idealno mesto na kojem je Novak prvo posmatrao "keiko", jutarnji trening "penzionisanih profesionalaca", da bi im se u jednom momentu pridružio.

 

 

IGRAO SAM KAO PI*KICA, ZASLUŽUJEM NAGRADU IDIOTA VEKA! Đokovićev trener opleo sam po sebi!

NOLE DOBIO PROTIVNIKA! Đoković protiv kvalifikanta u 1. kolu turnira u Tokiju

- Neverovatno iskustvo. Nikada ranije nisam probao ništa slično. Ovo je jedan od najpopularnijih sportova u Japanu. Juče sam pričao sa ocem telefonom. Prisetili smo se kako smo nekada navijali za Akebona - rekao je Novak.

SRBI ELIMINISANI! Đoković i Krajinović ispali u prvom kolu

AUSTRALIJANAC NA NOVAKOVOM PUTU! Evo protiv koga otvara takmičenje u Tokiju

Nije uspeo da se izbori sa nekoliko puta težim rvačima.

- Osetio sam pored njih da nisam u formi. Moraću da nabacim nekoliko kilograma. Verovatno tri puta više nego što sada imam. Neverovatno je koliko su fleksibilni. Nisam mogao da verujem koliko se dobro kreću s obzirom na to da su teška kategorija - kazao je prvi teniser sveta.

 

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija