• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2019

18:31

(VIDEO) KAKAV BOLESNIK! Sudija pedofil dobacivao maloletnoj skupljačici loptica, ATP odmah otvorio postupak!

Tenis

(VIDEO) KAKAV BOLESNIK! Sudija pedofil dobacivao maloletnoj skupljačici loptica, ATP odmah otvorio postupak!

Podeli vest

Veliki skandal desio se na čelindžeru u Firenci na meču Pedra Souse i Enrika Dala Valea kada je sudija tog duela dobacivao maloletnoj skupljačici loptica neprimerene komentare

a teniskom turniru u Firenci dogodio se skandal kakav se ne pamti na profesionalnim turnirima. Italijanski sudija Moskarela se u 12. gemu prvog seta obratio mladoj skupljačici loptica s krajnje nedopustivim rečnikom. 

SKANDAL U ITALIJI! Sudija bodrio igrača dok je drugi bio u toaletu!

- Fantastična si. Jako si seksi. Jesi li dobro? Vruće je da - rekao je Italijan, ali to izgleda nije mu to bilo dovoljno.

 

 

On se ponovo obratio devojčici tokom drugog seta.

- Dobro si? Vruće ti je? Meni jako. Fizički ili emotivno? - kazao je Moskarela.  

Usledila je i munjevita reakcija ATP-a.

- Svesni smo incidenata vezanih za Đanluku Moskarela tokom meča između Pedra Souse i Enrika Dala Valea na ATP Čelendžeru u Firenci prošle nedelje. Moskarela je istog trenutka isključen sa turnira kada je incident "isplivao na svetlost dana" i puna istraga je pokrenuta za ovaj slučaj. U međuvremenu, Moskarelin ugovor sa ATP je suspendovan zbog rezultata istrage - stoji u njihovom saopštenju.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija