• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2019

10:43

ĐOKOVIĆ ŽELI DA OSTVARI SAN! Novak uzeo titulu, pa poslao jaku poruku navijačima u Tokiju!

Tenis

ĐOKOVIĆ ŽELI DA OSTVARI SAN! Novak uzeo titulu, pa poslao jaku poruku navijačima u Tokiju!

Podeli vest

Novak Đoković popeo se na tron na turniru u Tokiju, a posle finala poslao je jaku poruku navijačima

Rival u finalu Džon Milman nahvalio je Srbina.

- Hvala Džone za lepe reči, lepo je od tebe što si to rekao. Uvek na terenu igraš srcem i imaš takmičarski duh. Čestitam ti na nedelji i zaslužio si da igraš u finalu - rekao je Novak.

Pre toga Đoković je rekao dve-tri reči na japanskom, a potom se i zahvalio timu.

- Uvek to uradimo, ali i sa razlogom. Tokom čitave sezone ste sa mnom. Odvojeni ste od familije. Tu ste da me podržite da budem najbolji i ovaj uspeh je takođe vaš.

(VIDEO) STRAŠAN POEN! Novak "prošetao" rivala!

Sledeće godine Tokijo je domaćin Olimpijskih igara i Novak i te kako planira da igra.

- Ovo mi je bio prvi put da sam igrao u Tokiju. Bilo je neverovatno, ne samo na terenu nego i van njega. Imam veliku zahvalnost prema sponzorima i svima koji su omogućili turnir. Svi su radili da se osećam kao kod kuće. Jedva čekam da se vratim sledeće godine na Olimpijske igre  - zaključio je Đoković.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija