• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug

08.10.2019

12:29

POTPUNO IZNENAĐEN! Đoković otkrio čije reči su ga dirnule u srce!

Tenis

POTPUNO IZNENAĐEN! Đoković otkrio čije reči su ga dirnule u srce!

Podeli vest

Teniser se uzajamno poštuju, ali su pre svega rivali na terenu. Ipak, Džon Milman je toliko nahvalio našeg Novaka Đokovića, da je Srbin priznao da su ga njegove reči dirnule u srce

- Bio sam prijatno iznenađen i dirnut njegovim rečima. Ja pokušavam da ostanem prizeman i da živim u trenutku, ali mi je jasno da će doći i vreme kada više neću moći da igram i da će buduće generacije mene zapamtiti i nadam se govoriti u pozitivnom tonu - rekao je Đoković.

NOVAK ZABRINUO SRBIJU! Evo šta treba da se desi da Đoković zaigra na OI!

Novak je nastavio u istom ritmu.

- Igram tenis skoro ceo život i takmičim se profesionalno više od 15 godina, ali i dalje planiram da igram i nadam se da ću biti zdrav i imati srce, um u dušu u ritmu da se to dogodi - zaključio je Đoković.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija