• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2019

12:49

(VIDEO) OVO SE NOVAKU NIKADA NIJE DESILO! Ovako je devojčica iz Kine mučila našeg asa!

Tenis

(VIDEO) OVO SE NOVAKU NIKADA NIJE DESILO! Ovako je devojčica iz Kine mučila našeg asa!

Podeli vest

Novak Đoković je pre meča sa Džonom Iznerom ima zahtevniji zadatak nego protiv Amerikanca koga je počistio u dva seta za 76 minuta

Teniseri u Šangaju izlaze iz tunela držeći dečaka ili devojčicu za ruku.  Džon Izner nije imao  problem sa svojim „pratiocem", ali devojčica koja je trebalo da izađe zajedno sa Novakom se uplašila i postidela.

ZBOG OVOGA JE NOVAK NAJBOLJI! Odigrao strašan meč, pa poručio jednu stvar!

(VIDEO) DOKTORSKI! Đoković silovito preko Iznera do četvrtfinala Šangaja!

 

Pokušao je Novak prvo rečima, a potom i poklonima da je oraspoloži, međutim, sve je bilo uzalud. Samo ga je sramežljivo gledala, a na kraju mu ipak nije pružila ruku, pa je sam izašao na teren. 

Snimak Novaka kako razgovara sa devojčicom obišao svet.

 

 

 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija