• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2019

08:12

KIRJOS UDARIO PO NOVINARIMA: Rodžere, legendo!

Tenis

KIRJOS UDARIO PO NOVINARIMA: Rodžere, legendo!

Podeli vest

Nik Kirjos nije dugo izdržao, morao je Australijanac nekoga da potkači, već je počeo da krizira

Naime, Rodžer Federer je bio besan posle eliminacije sa mastersa u Šangaju, pa je ušao u klinč s novinarima, a dobio je podršku Nuka Kirjosa.

Australijanac je stao na stranu Federera koji na konferenciji za medije nije hteo da komentariše svoj sukob sa sudijom, nego je poručio novinarima da nekad mogu i nešto lepo da napišu.

- Tako je. Kralj je progovorio. Uvek tražite negativnu stranu svega. Što je veća priča, to vam je veća plata. Rodžere, legendo - napisao je Kyrjos na Tviteru.

(VIDEO) FEDERER JE POTPUNO POBESNEO! Rodžeru pao mrak na oči, novinar nadrljao!

(VIDEO) AUUU ŠTA JE SUDIJA URADIO RODŽERU! Federer je bio besan kao ris!

Federer je bio nervozan na konferenciji za novinare nakon poraza od Aleksandra Zvereva, a i za vreme meča je imao netipične reakcije.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija