• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2019

14:13

MOŽE BITI SAMO JEDAN! Đoković - Nadal, bitka je počela!

Tenis

MOŽE BITI SAMO JEDAN! Đoković - Nadal, bitka je počela!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković dominirao svetskim tenisom poslednjih deset godina

Ne kažemo to jer je naš, jednostavno, teren je jedino merilo, a tamo je Đoković neprikosnoven.  

Od 2008. godine Novak Đoković je pet puta završio sezonu na prvom mestu, videćemo da li će i ove. Vodiće žestoku bitku za najvećim rivalom Rafaelom Nadalom. Španac je u četiri navrata bio prvi na kraju godine, jednom Rodžer Federer i Endi Marej. 

Drugi teniser sveta ima veće šanse da godinu završi na prvoj poziciji, ali još nije jasno da li se potpuno oporavio od povrede, što bi mogla da bude šansa za našeg asa.

TO ŠTO RADE JE SULUDO! Federer se poklonio Novaku i Rafi!

NOVAK, RAFA I RODŽER POD RAFALNOM PALJBOM! Mladi su, sjajni, bezobrazni i drski na terenu, i hoće STARU GARDU DA POŠALJU U PENZIJU!

 

Još jedna činjenica koja ide u prilog dominaciji našeg asa jeste broj nedelja provedenih na prvom mestu od 2010. godine. Nole je bio na tronu 273 nedelje, 150 Nadal, 48 Federer, a 41 nedelju je prvi na svetu bio Marej.

OVAJ RUS JE BAŠ BAHAT! Nadmeni Medvedev ZAPRETIO Đokoviću, moglo bi to skupo da ga košta!

(FOTO) MISTERIJA, NOVAK PRED VELIKOM ODLUKOM! Kojim putem da idem? Navijači mu priskočili u pomoć!



Što se tiče ukupnog broja nedelja provedenih na prvoj poziciji Nole je treći  u istoriji sa 273 nedelje, dok je Španac 196 nedelja.

 

 

Đoković može da se izjednači sa rekorderom Samprasom kao šestostruki vlasnik trona na kraju godine, a Rafa može da se izjednači sa Novakom i Federerom, koji su do sada pet puta bili prvi na kraju sezone.

Što se tiče učinka dva asa tokom ove sezone - Rafa je osvojio Rolan Garos, Ju Es open, masters u Kanadi i Rimu, a ukupno je osvojio 9.225 bodova. Do kraja godine ne brani ni poen.

AMERIKANAC OTPISAO ĐOKOVIĆA! Ne veruje u srpskog asa, promenio mišljenje za 10 dana!

NOLETOVA MAMA OTKRILA ZAŠTO PATI! Ljudi ne cene dovoljno Novaka, nisu mogli da podnesu kad je postao NAJBOLJI!


 
Đoković je uzeo dva grend slema Australijan open i Vimbldon, masters u Madridu i turnir iz kategorije 500 u Tokiju. Osvojio je 9.545 pona, a do kraja godine brani 1.600 bodova. 

Jedan i drugi će do kraja najverovatnije igrati masters u Parizu i završni masters u Londonu. U Parizu trofej donosi i 1.000 bodova, a u Londonu 1.500.  

Možete biti samo jedan - Novak ili Rafa!

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija