• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2019

17:51

PODIĆI ĆU I JA PEHAR JEDNOG DANA! Krajinović ne očajava posle poraza u finalu Stokholma!

Tenis

PODIĆI ĆU I JA PEHAR JEDNOG DANA! Krajinović ne očajava posle poraza u finalu Stokholma!

Podeli vest

Srpski teniser Filip Krajinović čestitao je Denisu Šapovalovu na pobedi u finalu ATP turnira u Stokholmu, gde je nastavio neslavan niz došavši do trećeg izgubljenog meča u borbi za trofej

Krajinović je izgubio oba seta u velikom finalu, pa je treći put pognute glave izašao sa terena koji je mogao da mu donese prvi trofej u karijeri.

ŠTETA! Krajinović ostao bez prvog trofeja u karijeri, Šapovalov osvojio Stokholm!

Srpski teniser je čestitao Šapovalovu uz nadu da će jednog dana i on uspeti da se raduje pobedi u finalu nekog turnira.

- Čestitam, bio si bolji od mene danas. Sve najbolje teni i tvom timu u nastavku karijere. Ovo je bilo moje treće finale, nažalost, nisam uspeo. Nadam se da ću i ja jednog dana osvojiti turnir i podići pobednički pehar. Hvala svima u mom timu, ne samo za ovu nedelju, već zbog svega učinjenog do sada. Ovde u Stokholmu bila je odlična atmosfera, mislim da je ovo jedan od najboljih turnira na svetu - rekao je Krajinović po završetku meča.

Krajinović se na kraju zahvalio svim navijačima koji su došli da ga podrže u Stokholmu u nadi da će se videti naredne godine.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija