• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2019

16:51

UDAJE SE ZA MILIJARDERA! Makedonac zaprosio Halepovu, a njen otac mladoženji postavio OVAJ USLOV!

Tenis

UDAJE SE ZA MILIJARDERA! Makedonac zaprosio Halepovu, a njen otac mladoženji postavio OVAJ USLOV!

Podeli vest

Posle Rafaela Nadala, koji je minulog vikenda rekao sudbonosna da dugogodišnjoj devojci, uskoro sledi još jedno venčanje u "belom sportu"

 

Rumunka Simona Halep je korak bliže venčanju jer je njen otac dao zeleno svetlo njenom momku 40- godišnjem Toniju Jurucu (40).Ali, uz jedan uslov.

Stere Halep je od mladoženje zatražio da pomeri venčanje za septembar naredne godine, odnosno posle učešća na US Openu. Otac želi da njegova ćerka i naredne godine igra na sva četiri gren slem turnira.

(VIDEO) KAD TENISKE MLADOŽENJE ZABLISTAJU! Ovako su Nole, Rafa, Rodžer i Marej izgledali na svojim venčanjima!

(FOTO) RAFA PRVI, ĐOKOVIĆ UPLAŠEN! Zbog ove karikature Noletovi navijači su potpuno pobesneli!

 

Simona i Toni su godinu dana u vezi. Toni je Vlah porekom iz Makedonije. Milijarder je i vlasnik nekoliko firmi.

POTPUNI PREOKRET! Federer nije ispalio Nadala, mladoženja mu nije ni odgovorio na poruku!

FRKA NA NADALOVOM VENČANJU! Policija morala da reaguje, kasnio početak ceremonije!

 

Simona Halep je jedna od najpopularnijih ličnosti u Rumuniji. Trenutno šestoplasirana teniserka uživa u igranju tenisa, ali ističe i da bi joj brak bio prioritet u životu. Za potencijalno venčanje sa Tonijem kaže da bi volela da se održi u Rumuniji.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 4 godine

I otac Simone Hale je vlah rodjen u Makedoniji.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija