• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2019

08:40

NOVAKOVA POSLEDNJA NEDELJA NA TRONU! Srpski as se oprašta od prve pozicije!

Tenis

NOVAKOVA POSLEDNJA NEDELJA NA TRONU! Srpski as se oprašta od prve pozicije!

Podeli vest

Pre starta mastersa u Parizu Novak Đoković zadržao je prvo mesto na ATP listi sa 320 bodova više od Rafaela Nadala


Novak je tako započeo 276. nedelju na čelu ATP liste, a ispred njega su Pit Sampras sa deset nedelja više i Rodžer Federer (310).

Ali, već sledećeg ponedeljkla će doći do rokade na tronu. Novak će izgubiti čelnu poziciju jer se 4. novembra brišu poeni sa prošlogodišnjih mastersa u Parizu i Londonu.

Nole trenutno ima 9.545 bodova, ali ni eventualni trijumf u Bersiju i osvojenih 1.000 poena ne bi bilo dovoljno da ostane na čelu.

NAVIJAČI SRBIJE U DELIRIJUMU! Đoković i Tadić fotkom bacili fanove u trans! (FOTO)

MOŽDA JE ON NOVI ĐOKOVIĆ! Evo šta kaže tinejdžer koga porede da Novakom

 

Treće mesto zadržao je pobednik turnira u Bazelu Rodžer Federer sa 6.950 bodova, Danil Medvedev je četvrti (5.740), šampion Beča Dominik Tim peti (5.495), Aleksandar Zverev šesti (4.335), Stefanos Cicipas sedmi (3.830), Karen Hačanov je napredovao jednu poziciju i trentno je osmi (2.830), Mateo Beretini (2.705) je 'skočio' dva mesta i deveta pozicija mu je najbolji rang u karijeri, dok je deseti i dalje Roberto Bautista Agut (2.575).

Od igrača iz Srbije Dušan Lajović je nazadovao jedno mesto i trenutno je 34, Laslo Đere je na 39. poziciju, Filip Krajinović je napredovao sa 46. na 37. mesto, dok je Miomir Kecmanović 55, što je minimalan pad u odnosu na prošlu nedelju. U top 200 su još Nikola Milojević (151), Viktor Troicki (158) i Danilo Petrović (172).

UZBUĐENJE RASTE - NOVAK MOŽE DA BUDE PRVI NA KRAJU GODINE, ali Nadal ne sme da uradi jednu stvar!

ZAMISLITE DA ZVEZDA I PARTIZAN TRENIRAJU ZAJEDNO! Posle drila sa Noletom, Rafin trener otkrio zašto je TENIS JEDINSTVEN!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija