• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2019

12:43

NADAL SE OGLASIO! Evo šta kaže o povredi i da li će igrati u Londonu!

Tenis

NADAL SE OGLASIO! Evo šta kaže o povredi i da li će igrati u Londonu!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Rafael Nadal potvrdio je u utorak da će putovati u London, gde će raditi po posebnom programu do početka Završnog mastersa

Španski teniser, koji je u ponedeljak posle godinu dana preuzeo čelnu poziciju na ATP listi, oglasio se na Tviteru. 

Nadal je otkrio da je imao pregled na Majorki i da je situacija sa povredom takva da veruje da će biti spreman do početka završnog turnira sezone.

FEDEREROVI NAVIJAČI KIPTE OD BESA! Neviđena teorija zavere Rodžerovih fanova pred London!

ĐOKOVIĆU U LEĐA GLEDAJU NADAL I FEDERER! Evo dokaza da je Novak najbolji teniser svih vremena!

 

- Pozdrav svima. U ponedeljak sam išao na pregled magnetnom rezonancom i bez obzira na to što postoji određeni stepen istegnuća mišića u abdomenu, putovaću u London. U četvrtak i petak ću početi da radim i na servisu. Ideja je da igram na ATP tur finalu u Londonu. Hvala vam na podršci - poručio je Nadal preko Tvitera.

Turnir u "O2 areni" održava se od 10. do 17. novembra, a Nadal će biti prvi nosilac i sa Novakom Đokovićem neće moći da igra pre polufinala.

NOVAČE, ŠTA TI BI? Haos na društvenim mrežama, Đoković ŠOKIRAO NAVIJAČE IZJAVOM (VIDEO)

TOTALNO OTKAČENO DRUŠTVO! Novak sa "Srbikosima" proslavio trijumf u Parizu (VIDEO)

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
violeta

pre 4 godine

Koje su ovo igre bez granica kod sportista. Cas ne igra, cas igra. Ovim se svi sluze, jer ako izgubi, igrao je povredjen. Sve je to cista racunica i ne samo kod Nadala. I nole je imao bol i sta sve ne, ali se brzo oporavi. Nista im ne verujem.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija