• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2019

15:39

RAFIN DOKTOR OTKRIO CELOM SVETU! Ovo Nadal mora da uradi ako želi da igra u Londonu!

Tenis

RAFIN DOKTOR OTKRIO CELOM SVETU! Ovo Nadal mora da uradi ako želi da igra u Londonu!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Rafael Nadal potvrdio je da će putovati u London, gde će raditi po posebnom programu do početka Završnog mastersa

Rafa je u grupu "Andre Agasi" gde će mu protivnici biti Medvedev, Cicipas i Zverev.

Doktor Anhel Luis Kotoro, koji brine o Rafi, kaže da postoje dobre šanse da prvi teniser sveta zaigra na ATP finalu u Londonu.

VILANDER OPET PRIČA GLUPOSTI! Potkačio Đokovića, a nije poštedeo ni Nadala i Federera!

TOTALNA PROPAST BIVŠEG NOVAKOVOG TRENERA! Evo kakvu glupost je Beker sad napravio!

 

 - Bilo je teško napraviti procenu Pregledi nisu naročito pouzdani odmah posle nekoliko minuta. Morali smo zato da budemo vrlo oprezni i prava je odluka bila da se povuče iz polufinala mastersa u Parizu jer nismo znali sa čime imamo posla. Sada znamo kakva je situacija i pokušaćemo da uradimo sve terapije i da prilagodimo servis kako bi mogao da igra. Postoje povrede koje te direktno onemogućuju da igraš, ovde mogućnost postoji i ako napredak bude zadovoljavajući, postoji mogućnost da Rafa bude spreman - kazao je doktor Kotoro.

SVE ĆE DA PRŠTI U LONDONU! Đoković i Federer u istoj grupi, teže nije moglo!

NADAL SE OGLASIO! Evo šta kaže o povredi i da li će igrati u Londonu!

 

On je potom objasnio da Nadalu predstoji dosta posla sa fizioterapeutom.

Najvažniji deo jeste prilagođavanje servisa jer je ovo tip povrede koji dozvoljava da se sa osnovne linije igra potpuno normalno. Jedino gde se moraju napraviti adaptacije jesu servis i smeč. Pre tri dana nismo imali dovoljno informacija da donesemo odluku, a sada sam optimista, ako Rafa izađe na teren, biće to zato što je u mogućnosti.

Podesćanja radi, Rafael Nadal je prvi na ATP listi, ali Novak Đoković bi u Lodnonu mogao da se izbori za tron na kraju sezone.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija