• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2019

11:30

BEKER LUPETA GLUPOSTI! Nemac kaže da je od Đokovića U OVOME BOLJI Federer!

Tenis

BEKER LUPETA GLUPOSTI! Nemac kaže da je od Đokovića U OVOME BOLJI Federer!

Podeli vest

Boris Beker, nekadašnji trener našeg Novaka Đokovića, brzo je zaboravio kako je našeg asa dizao u nebesa, i govorio da je jedan od najboljih tenisera u istoriji "belog sporta"

Nemac u poslednje vreme privlači pažnju javnosti nekim neverovatnim pričama o drugom teniseru sveta. Prvo je rekao da je Novaku Đokoviću smetalo što su Rafael Nadal i Rodžer Federer popularniji od njega, a sada je ponovo lupio glupost. 

DA NE POVERUJETE, VILANDER NE PLJUJE ĐOKOVIĆA, NAŠAO JE NOVU ŽRTVU! Evo ko je Šveđaninu nova meta!

NOLETU JE SMETALO ŠTO NIJE POPULARAN KAO RAFA I RODŽER! Nekadašnji Đokovićev trener progovorio o Srbinu!



- Mislim da je on Federer najpopularniji sportista na svetu. Popularniji je od fudbalera i košarkaša. Pitajte Mesija da vam kaže nešto na nemačkom ili engleskom... Rodžer priča nemački, francuski i engleski jezik posle mečeva. Ko to još radi? - zapitao se Beker.

Neobeveštenom Borisu je izgleda promaklo da Đoković govori više jezika od Švajcarca. Naš as zna engleski, francuski, italijanski, španski, nešto slabije nemački i ruski. A zbog navijača uvek se potrudi da bar našto nauči na jeziku zemalja u kojima igra trunire, pa smo ga čuli i kako govori na arapskom, japanskom, portugalskom i kineskom. 

POZIRALA MOKRA U PROVOKATIVNOM KUPAĆEM...Žena Novakovog trenera je prava bomba (FOTO)

NOVAK I RODŽER ORGIJALI U LONDONU! Šokantno, nećete verovati šta Francuzi pišu o Srbinu i Švajcarcu!

 

Borise, ko to još radi?

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zimon

pre 4 godine

BEKER NIJE GOVORIO KO NAJVIŠE ZNA STRANIH JEZIKA, NEGO KO JE NAJBOLJI SPORTISTA SVETA. BROJ TITULA NAJVIŠE GOVORE O TOME

DR FR

pre 4 godine

Pa i kraljevi imaju titule ali nisu zato najbolji, A NOLE JE I KRALJ I Car a još više od toga je SRBIN

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija