• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2019

15:45

ON JE NAJGORI TENISER SVIH VREMENA! Nema blage veze s tenisom, TATA MU JE KUPIO MESTO NA TURNIRU! (VIDEO)

Tenis

ON JE NAJGORI TENISER SVIH VREMENA! Nema blage veze s tenisom, TATA MU JE KUPIO MESTO NA TURNIRU! (VIDEO)

Podeli vest

Nije nemoguće, viđali smo da neko ne osvoji ni gem tokom teniskog meča, ali da jedan igrač ne osvoji ni poen, mislili smo da je to nemoguće

Verovali ili ne, ipak je moguće. Istina, u pitanju je Fjučers, koji se održava u Dohi i na kojem učestvuju mladi teniseri, ali Artem Bahmet se baš obrukao.

Ukrajinac nije uspeo da reši nijednu razmenu u svoju korist, a protivnik Kritin Koajkul nijednom nije pogrešio. teniser sa Tajlanda slavio je 6:0, 6:0 za 22 minuta. 

BEKER LUPETA GLUPOSTI! Nemac kaže da je od Đokovića U OVOME BOLJI Federer!

DA NE POVERUJETE, VILANDER NE PLJUJE ĐOKOVIĆA, NAŠAO JE NOVU ŽRTVU! Evo ko je Šveđaninu nova meta!

 

Bahmet je izgubio 48 poena i odmah je na društvenim mrežama proglašen za najgoreg igrača u istoriji tenisa. 

Spekuliše se da je Artem sin bogatih roditelja koji su mu kupili učešće na turniru u Kataru. Dečko u nekoliko navrata nije uspeo čak ni da udari reketom lopticu. Mada, svako može da se prijavi za igranje u kvalifikacijama za Fjučers za 27 dolara, prenosi San.

NOLETU JE SMETALO ŠTO NIJE POPULARAN KAO RAFA I RODŽER! Nekadašnji Đokovićev trener progovorio o Srbinu!

POZIRALA MOKRA U PROVOKATIVNOM KUPAĆEM...Žena Novakovog trenera je prava bomba (FOTO)

 

Naravno postao je hit na društvenim mrežama. Šalili su se na račun Bahmeta, jedan od tviteraša je prokomentarisao da još ima šansu da počne tenisku karijeru, drugi je dodao da igra bolje kada je pijan, dok je bilo onih koji su se pitali da li se radi o profesionalnom meču.

 

 

 


Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija