• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2019

19:49

(FOTO) VELIKI SUSRET! Novak se sreo sa princom Dubaija, evo čime ga je oduševio!

Tenis

(FOTO) VELIKI SUSRET! Novak se sreo sa princom Dubaija, evo čime ga je oduševio!

Podeli vest

Šeik Hamdan bin Mohamed bin Rašid Al Maktum ostavio je dobar utisak na srpskog tenisera Novaka Đokovića, koji je pohvalio šeikovu ljubav prema sportu i entuzijazmu za ovu stranu ljudske svakodnevice

- Uvek sam imao veliku strast, posvećenost i ljubav prema sportu i blagostanju. Upotrebio sam to u profesionalnoj karijeri i iskoristio da stvaram sebi izazove, rastem i napredujem na svakom nivou, svakog dana, ali sam koristio to i da inspirišem ljude oko sebe i kao osnovu za dobre stvari - disciplinu, takmičarski duh, fer plej, jedinstvo i timski rad. Na svom putu sam sreo mnoge entuzijaste koji vole sport, ali Vi, Faz, podigli ste strast, posvećenost i poštovanje prema sportu na novi nivo. Cenim vaš rad i srećan sam što sam bio na usluzi u toj fantastičnoj misiji da približite svoju ljubav prema sportu i drugim ljudima - napisao je Đoković uz fotografiju sa krunisanim princem Dubaija.

 

 

Trideset sedmogodišnji Hamdan, poznat pod nadimkom Fazza, pod kojim objavljuje zbirke svoje poezije, zahvalio se srpskom igraču i poručio da nastavi da inspiriše ljude širom sveta.

- Hvala Novače na lepim rečima. Bilo je zaista lepo videti te. Nastavi to što radiš i inspirisaćeš ljude sportom, kao što si već uradio sa milionima širom sveta - odgovorio mu je Fazza.

Da podsetimo, Novak se trenutno priprema za novu sezonu i Australijan open na kom će braniti titulu osvojenu prošle godine.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija