• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2020

10:51

SRBIJA GUBI! Lajović spasio dve meč lopte, ali Per se ipak na kraju radovao

Tenis

SRBIJA GUBI! Lajović spasio dve meč lopte, ali Per se ipak na kraju radovao

Podeli vest

Dušan Lajović poražen je od Benoe Pera sa 6:2, 6:7, 6:4 u meču dugog kola grupe A ATP kupa u Brizbejnu

Izgubio je Dušan vrlo lako prvi set. Ali, uzvratio je udarac u drugom, podigao nivo igre, spasio dve meč lopte i izborio treći set. Ipak, Per je u finišu odlučujućeg seta napravio brejk i realizovao treću meč loptu za pobedu. 

Nije dobro meč počeo za Lajovića, Per je odmah napravio brejk. Francuski teniser nastavio je sa dobrom igrom, nije popuštao, pa je Dušan opet bio na testu u petom gemu i nije položio. Per je napravio još jedan brejk za 4:1.

Uspeo je Dušan da vrati jedan brejk, ali je odmah ponovo izgubio svoj servis, pa je francuski teniser posle 32 minuta igre dobio prvi set sa 6:2.

DUŠAN IZBEZUMIO PERA! Francuski teniser DIVLJAČKI POLOMIO REKET, totalno odlepio, jedva su ga smirili (VIDEO)

NOLE JE LJUDINA! Srpski as pomaže Australiji, evo koliko je novca donirao!

 

Kao i u prvom setu, Per i ovaj deo igre otvara brejkom. Imao je Francuz prednost od 4:2, ali je Dušan čekao svoju šansu i dočekao je u desetom gemu. Vratio je servis gem i izjednačio rezultat u setu na 5:5, pa je odluka pala nakon taj-brejka. Imao je Per dve meč lopte, ali je Dušan bio najbolji kada je bilo najpotrebije, spasao se, dobio taj brejk  i osvojio set za izjednačenje - 1:1.

Per je totalno poludeo posle gubitka seta, raspao se, polomio je reket, potom i flašu sa vodom kada je seo na klupu. Saigrači su ga jedva smirili.

U trećem setu nije bilo brejkova do desetopg gema, kada je Per dobio treću meč loptu i ovog puta je iskoristio šansu i dobio Srbina sa 6:2, 6:7, 6:4 

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija