• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2020

21:26

(FOTO) NJEGOV JE NAJVREDNIJI NA SVETU! Rafael Nadal ponosno pokazuje svoju "ZVER"!

Tenis

(FOTO) NJEGOV JE NAJVREDNIJI NA SVETU! Rafael Nadal ponosno pokazuje svoju "ZVER"!

Podeli vest

Najbolji teniser na svetu Rafael Nadal ima, po nekima, jako čudnu naviku tokom mečva. Španac često igra svoje duele sa satom na ruci, a kada čujete koliko jedan od njih vredi neće vam biti dobro

 

Rafael Nadal važi za jednog od tenisera koji se retko odvajaju od svog sata tokom meča. Tako je i u pobedi nad Hugom Delijenom u prvom kolu Australijan opena na ruci imao "zver".

(FOTO) DA LI ZNATE KOLIKO KOŠTA NOLETOV SAT? Možda ćete se iznenaditi!

U ponedeljak smo pisali o satu Novaka Đokovića čija cena iznosi "samo" 6.100 evra. Međutim, njegov kolega iz Španije nije baš tako skroman. 

Foto: Reuters

Nadal oko ruke nosi sat proizvođača "Richard Mille", a jedan primerak košta neverovatnih 725.000 evra! 

Foto: Reuters

U pitanju je model "RM 27-03 Rafael Nadal", koji teži svega dvadesetak grama, tako da ne smeta Nadalu tokom servisa i ne utiče na dinamiku njegovog kretanja na terenu. Pomenuta kompanija proizvela je samo 50 primeraka ovog sata.

Ovi satovi su toliko sukupi jer su namenjeni za ekstremna opterećenja. Njihova izrada je zahtevala mnogo vremena i posla, a to je njihova glavna prednost - objasnio je Rafael Nadal jednom prilikom.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alo dilberu

pre 4 godine

"... Ovi satovi su toliko sukupi jer su namenjeni za ekstremna opterećenja. Njihova izrada je zahtevala mnogo vremena i posla, a to je njihova glavna prednost - objasnio je Rafael Nadal jednom prilikom...." Ne rise vise. Mislim, nema vise sta da kazem.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija