• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2020

10:59

ŠOK U MELBURNU! Dimitrov ispao posle četiri i po sata igre!

Tenis

ŠOK U MELBURNU! Dimitrov ispao posle četiri i po sata igre!

Podeli vest

Gribor Dimitrov jeu pet etova poražen od Amerikanca Tomija Pola - 4:6, 6:7, 6:3, 7:6, 6:7 (3:10) posle četiri sata i 22 minuta igre

Dimitrov je u  šestom gemu prvog seta propustio dve brejk lopte, a potom u devetom izgubio svoj servis. Amerikanac je drugi set dobio u brejku (8:6), posle čega je bilo jasno da će se favorit prilično teško vratiti u igru.

(FOTO/VIDEO) LJUDI, OVO JOŠ NISTE VIDELI! FOTOGRAFIJA GODINE! Zaustavite sve, NOVAKOVA MAGIJA JE OVEKOVEČENA!

(VIDEO) IDEMOOOOOOO! Ustanite i poklonite se MAJSTORU! Spektakularan poen Novaka raspametio navijače

 

Dimitrov je potom morao da juri dva seta minusa, što je uspeo, ali je ostao bez snage kada mu je bila najpotrebnija. Dimitrov je reći set dobio rezultatom 6:3, a u četvrtom je viđen još jedan brejk.

Usledio je dramatičan peti set. Od petog do sedmog gema teniseri su vezali tri izgubljena gema, od čega jedan više Tomi Pol, posle čega je Dimitrov imao sve u svojim rukama. Ipak, pri vođstvu 5:4 za Dimitrova, Pol je osvojio brejk i stekao psihološku prednost pred taj-brejk. 

Odlučujući deo igre Pol je odigrao mnogo bolje sa više svežine i na kraju priredio iznenađenje u Melburnu.

(VIDEO) OPET PROSTAKLUK KIRJOSA! Čovek je nepopravljiv, evo šta je sada uradio!

FURIOZNI LAJOVIĆ! Dušan se prošetao do trećeg kola Australijan opena!

 

Što se ostalih mečeva tiče, Stefanos Cicipas najveći je srećnik 3. dana Australijan Opena, Filip Kolšrajber predao mu je meč nešto više od sat vremena pre zakazanog početka. 

Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u treće kolo Australijan opena pobedom nad Francuzom Benoom Perom. Savladao je Pera posle spektakularnog i dramatičnog meča dugog više od tri i po sata – 6:2, 6:7(6), 3:6, 6:1, 7:6(3).

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija