• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2020

23:32

KECMANOVIĆ U OSMINI FINALA NJUJORKA, na pomolu srpski derbi!

Tenis

KECMANOVIĆ U OSMINI FINALA NJUJORKA, na pomolu srpski derbi!

Podeli vest

Miomir Kecmanović plasirao se u osminu finala turnira u Njujorku pošto je pobedio Tomija Pola iz SAD-a 6:4, 6:2

Kecmanović ima status šestog nosioca i na narednom koraku mogao bi da igra protiv još jednog srpskog igrača, Danila Petrovića, koji se probio kroz kvalifikacije do glavnog žreba.

KECMANOVIĆ NIJE USPEO! Andreas Sepi eliminisao srpskog tenisera sa AO!

 Petrović će u prvom kolu igrati protiv još jednog kvalifikanta, italijanskog veterana Paola Lorencija, a bolji iz tog duela igraće u drugoj rundi sa Miomirom Kecmanovićem.

Kecmanović je u sedmom gemu prvog seta napravio brejk i poveo 4:3. U narednom je spasao dve brejk lopte za 5:3. Na startu drugog seta su jedan i drugi napravili brejk. Amerikanac je poveo 2:1, a onda je naš igrač osvojio pet gemova u nizu i pobedio.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija