• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

18.02.2020

18:55

ISPALI BEZ BORBE! Zbog Koronavirusa ne igraju Dejvis kup!

Tenis

ISPALI BEZ BORBE! Zbog Koronavirusa ne igraju Dejvis kup!

Podeli vest

Kineski teniseri izgubili su bez borbe meč protiv Rumunije jer njeni reprezentativci ne mogu da putuju na meč Dejvis kupa

TF navodi da je Rumunija tako prošla u Svetsku grupu jedan u septembru, dok je Kina pala u drugi rang. Međunarodna teniska federacija (ITF) je saopštila da su povećane restrikcije odgovor na epidemiju koronavirusa.

(UŽIVO) ĐOKOVIĆ SE OBRAĆA SRBIJI! Nole odgovara na pitanja srpskih sportista!

 

 

Kina je trebalo da gostuje Rumuniji 6. i 7. marta u mestu Pjatra Neamt. Epidemija koronavirusa je odložila ili izmestila brojna sportska takmičenja u Kini.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VELIKO PRIZNANJE! Uručena plaketa FSS-u!
Fudbal

VELIKO PRIZNANJE! Uručena plaketa FSS-u!

Fudbalski savez Srbije (FSS) za 100 godina postojanja i čuveni trener Bora Milutinović dobitnici su zlatne plakete "Miljan Miljanić" koja im je dodeljena na manifestaciji "Dani fudbala" u Banjaluci

18.02.2020

17:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija