• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2020

18:03

ZNAM KOLIKO JE NOVAKU STALO DO SVOJE ZEMLJE! Bivši selektor otkrio koliko Đoković voli Srbiju!

Tenis

ZNAM KOLIKO JE NOVAKU STALO DO SVOJE ZEMLJE! Bivši selektor otkrio koliko Đoković voli Srbiju!

Podeli vest

Novak Đoković uvek u prvi plan stavlja svoju zemlju! Koliko najbolji teniser sveta voli Srbiju otkrio je bivši selektor Bogdan Obradović

- Naravno da Novak na svakom koraku želi da Srbiju predstavi u što boljem svetlu. Znam koliko je njemu uvek stalo do svoje zemlje. Daću vam nekoliko primera, uvek kad je dolazio na okupljanje Dejvis kupa selekcije, po ceo dan je bio u trenerkama sa srpskim obeležjima. Po ceo dan ih je nosio i to sa ponosom, čak je i spavao u majici Srbije. To vam dovoljno govori koliko voli svoju zemlju. On to i delima pokazuje godinama unazad - rekao je Obradović za "Kurir".

Foto: Starsportphoto©

Teniski trener osvrnuo se i na Noletovu priču da je svestan da ga publika u nekim delovima sveta ne simpatiše kao Nadala ili Federera.

- Moramo prvo da shvatimo da je tenis zabava i publika ima pravo da navija za koga hoće. Da li to Novaka nešto pogađa, ne verujem. On je svestan situacije i njemu je na prvom mestu da bude najbolji na svetu svih vremena i u tom pravcu ide. Gotovo sam siguran da će oboriti sve rekorde i, po meni, to je mnogo važnije u odnosu na to da li neki navijač ne voli njega, a navija za Federera ili Nadala - zaključio je Obradović.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija