• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2020

15:07

KO JE OVAJ ČOVEK, ŠTA STE URADILI S FEDEREROM? Nismo navikli da OVAKO PRIČA o Đokoviću!

Tenis

KO JE OVAJ ČOVEK, ŠTA STE URADILI S FEDEREROM? Nismo navikli da OVAKO PRIČA o Đokoviću!

Podeli vest

Ne možete često čuti od Rodžera Federera da hvali Novaka Đokovića, jednog od najvećih rivala

S druge strane, srpski as često zna da istakne da je Federer jedan od najvećih i udarna snaga "belog sport", kako je jednom rekao.

Ovog puta mu se Švajcarac, koji neće igrati na Vimbldonu zbog operacije kolena, revanširao. Ali, prvo je malo sebe pravdao. 

- Moram priznati da sam na Australijan openu dobro počeo sezonu, jer prethodno nisam igrao nijedan turnir posle zimske pauze. Ali, nisam imao sreće sa bolom u preponi. Novak Đoković je ponovo igrao na neverovatnom nivou i zasluženo je osvojio Australijan open u divnom finalu protiv Dominika Tima - priznao je FedereR.

AMERIKANAC OBJASNIO! OVO JE SVET NOVAKA ĐOKOVIĆA, ON JE VIŠE OD NADALA I FEDERERA, GENIJE, ON JE NEMILOSRDAN... Da se naježiš, jedina i prava istina!

ĐOKOVIĆ JE VEĆ SADA NAJBOLJI SVIH VREMENA? Nole je postao hroničan problem za Federera!

 

Švajcarac je tome dodao da je "prava sreća" što je dogurao do polufinala, u kome ga je upravo Nole pobedio:

- Imao sam sreće što sam stigao do pretposlednje prepreke u Melburnu. Mogao sam prethodno da izgubim dva meča, ali je bilo lepo videti da me i dalje drži taj duh borbenosti.

SRĐAN ĐOKOVIĆ UZDRMAO SVET, NOVINAR MU ODGOVORIO! Ne pomažete Novaku, NA NJEGOVOM MESTU NEKO DRUGI BI SE RASPAO!

FEDERER BAŠ NE PODNOSI ĐOKOVIĆA! Ovo je dokaz, Rodžer će odlepiti kada Novak OVO URADI!

 

Podsetimo, Federer je još ranije najavio da će verovatno propustiti sezonu na šljaci, ali je ove sedmice zbog problema sa kolenom i najavljene operacije postalo jasno da neće igrati ni u Dubaiju krajem februara, kao i na prvim mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, ali ni na Rolan Garosu. Ovo znači da Švajcarac na terenu neće biti sve do juna kada je na programu Vimbldon.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija