• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2020

16:55 >> 17:29

ATP DUBAI! Ubedljivo i bez muke! Novak DOMINATNO do naredne runde!

Tenis

ATP DUBAI! Ubedljivo i bez muke! Novak DOMINATNO do naredne runde!

Podeli vest

Novak Đoković je rezultatom 2:0 (6:1, 6:2) savladao Tunižanina Maleka Džazirija i na taj način se plasirao u narednu rundu ATP turnira u Dubajiu.

Srpski teniser je bez muke i neizvesnosti stigao do nove pobede, a Tunižanin je uzeo svega tri gema za ceo meč. Rutinski i pre svega na iskustvo, Đoković je pokazao da je u ovom trenutku daleko iznad Džazirija, koji nije imao ni promil šanse danas...

SPREMITE SE, ĐOKOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN! Evo kada igra sa Džazirijem!

 

Drugi set:

Za razliku od početka meča Džaziri je uspeo da već na startu drugog perioda igre dođe do osvojenog gema na svoj servis. Zahvaljujući isključivo greškama Novaka Džaziri je i dalje u ovom meču... 2:1 vodi Tunižanin. Strpljiv je bio svetski AS broj jedan, pa je u petom gemu drugog seta uspeo da dođe do novog brejka i prednosti od 3:2! Do kraja duela Đoković je rutinski odradio posao i sa 6:2 rešio meč u svoju korist.

 

Prvi set:

U nastavku meča Novak je nastavio da melje Tunižanina i dođe do prednosti od 4:0 u prvom setu! Džaziri je uspeo da dođe do počasnog gema, međutim, srpski teniser je prvi set rešio u svoju korist sa ubedljivih 6:1!

 

Odličan start Novaka koji je na svoj servis bez ikakvih problema rešio prvi gem u svoju korist. Već u narednom gemu Nole je i pored nekoliko šansi ipak došao do ranog brejka i poveo sa 2:0.

Meč je počeo!

 

15.54 - Đoković će na startu ovog turnira odigrati duel sa Džazirijem. Biće ovo prvi meč srpskog igrača posle osvojenog Australijan opena trijumfom u finalu nad Austrijancem Dominikom Timom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija