• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2020

08:27

TARA I STEFAN NIKADA NISU DOBILI BATINE! Jelena otkrila kako ona i Novak vaspitavaju decu!

Tenis

TARA I STEFAN NIKADA NISU DOBILI BATINE! Jelena otkrila kako ona i Novak vaspitavaju decu!

Podeli vest

Novak i Jelena Đoković ima specifične metode vaspitanja svoje dece. Tara i Stefan nikada nisu dobili batine, a njihova majka tvrdi da svakoga dana uči nešto novo od ovih mališana

- Oni mene vaspitavaju i prevaspitali su me od njihovog prvog dana. Ja ih ne vaspitavam. Zbog njih sam svesna koliko imam još da rastem, i sagledavam svoje greške. Oni mi pokazuju da ne mogu više da mislim da znam bolje od njih. Oni su toliko čisti, bez grešaka, predrasuda, idu u svet sa takvom živošću i nevinošću -  rekla je Jelena.

(VIDEO) JA SAM TVOJA ČOKOLADA! Nole i Jelena zapevali, napravili šou u pozorištu!

Nastavila je u istom ritmu.

- Nama stalno govore da ne budemo naivni. Ali, baš treba da budemo takvi. Otvoreni, bez očekivanja. Ja to učim od svoje dece. Nikada neću ništa očekivati od njih. Svojoj deci ću uvek reći: 'Ma, vi ste najbolji! Ne treba vam ništa više!

Tara i Stefan nikada nisu dobili batine.

- Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem, verujem da će zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti", kaže Noletova supruga koja nije odolela a da ne prokomentariše i njegove "uspehe van terena - zaključila je Jelena.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ubicu se majke mi

pre 4 godine

Upomoc! Koji god info sajt da otvorim tu je ova zena! Moze li da prodje jedan dan bez nje? Vec smo shvatili da je najbolja,najpametnija itd, hajde vec jednom skini se sa mreza da i mi malo zivimo nase sive zivote...ali bez tebe!

dosta vise

pre 4 godine

J.B.Te gde god da se okrenem ova je tu, pomislicu da ludim.

Milos

pre 4 godine

Bravo! Ni ja svoju decu ne vaspitavam batinama, imam ih 4 i primer su lepog ponasanja i veoma uspesni u skoli i sportu. Da se to postigne potrebno je da majka bude kod kuce da ih usmerava i da se deca vaspitaju u veri pa ce automatizmom da znaju sta je dobro, a sta ne.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija