• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2020

08:10

SRBIN NEMOĆAN PROTIV NADALA! Kecmanović se borio, ali protiv Rafe nije mogao!

Tenis

SRBIN NEMOĆAN PROTIV NADALA! Kecmanović se borio, ali protiv Rafe nije mogao!

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović završio je učešće na turniru u Akapulku porazom od Rafaela Nadala u osmini finala 6:2, 7:5, za 96 minuta igre

Španac je od strata krenuo furiozno,  Srbin nije imao odgovor za takvu igru Španca, koji je ekspresno poveo sa 5:0 i rutinski rešio prvi set.

Uspeo je Kecmanović da napravi brejk u sedmom gemu, ali to je bilo sve, nije mogao ozbiljnije da zapreti drugom teniseru sveta u prvom setu.

AKAPULKO! Srbin čeka da Nadal odradi posao!

VEĆE SU ŠANSE DA DOBIJEM NA LOTOU! Veliki šoumen govorio o mogućnosti da pobedi Novaka i Rafu pa nasmejao sve!

 

U drugom setu Miomir je pružio jači otpor nadalu. Posle ujednačene igre, Rafa je osvojio brejk u osmom gemu i servirao je za pobedu, ali je Kecmanović uzvratio na identičan način i ostao u setu.

Bilo je to kratkog daha. Rafa je bez problema uzeo naredni servis gem, a potom iskoristio prvu brejk i meč loptu i trijumfovao.

Njegov rival u četvrtfinalu biće Korejac Sonvo Kvon, koji je savladao Dušana Lajovića.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija