• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2020

08:48

KAKAV BEZOBRAZLUK! Brazilac se ponaša kao da Đoković NE POSTOJI!

Tenis

KAKAV BEZOBRAZLUK! Brazilac se ponaša kao da Đoković NE POSTOJI!

Podeli vest

Brazilski teniser 19-godišnji Tijago Sejbot Vajld osvojio je prvi titulu u karijeri u Santjagu pobedom nad Norvežaninom Kasperom Rudom u tri seta

Postao je najmlađi teniser još od Rafaela Nadala koji je osvojio titulu na nekom od turnira iz "Zlatne turneje", koju čine četiri turnira na šljaci u ovom periodu godine - Kordoba, Buenos Ajres, Rio de Žaneiro, Santjago.

NEUNIŠTIVI NOVAK! Juri ka istoriji, NIKO NE MOŽE DA GA ZAUSTAVI! Počeo je 280. nedelju na PRVOM MESTU, evo kad ruši idola!

ŠTA JE OVOM ČOVEKU? VILANDER POKAZAO PRAVO LICE! Sramota, ponaša se kao da Đokoviće ne postoji!

 

Foto: ap photo

 

 

- Neverovatan je osećam. Rafa je igrač čije uspehe niko neće ponoviti u narednih 200 godina, taj njegov učinak na šljaci i sve što je uradio van terena. Ako bih uspeo da u životu postignem barme 20 odsto toga što je on, to bi bilo neverovatno - rekao je Sejbot Vajld.

OPA, RAFA NA OVOME ZAVIDI NOVAKU! Rado bi od Srbina uzeo JEDNU STVAR, a ovako izgleda njegov savršeni teniser!

RODŽER U VELIKOM PROBLEMU! Federer gubi MNOGO BODOVA!

Foto: ap photo

 

 

 

Mladi Brazilac kaže da ne mogu svi da budu Rafael Nadal i Rodžer Federer, a na prvog igrača sveta je zaboravio.

- Uvek možemo da budemo bolji. To znam i ja i znaju ostali teniser, to ih pokreće, to što se svakog jutra bude kako bi napredovali. Zato Federer osvaja turnire skoro svakog dana. Trenutno je iza Nadala, ali ne možemo svi biti Nadal, ne možemo svi biti Federer. To je samo motivacija koju imamo - dodao je Brazilac, koji nije ni pomenuo  Novaka Đokovića ili možda misli da je on klasa za sebe.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beki

pre 4 godine

Momak misli da bi mogao biti 20% Nadala i Rodzera a Novaka ne spominje jer je svestan da ne moze imati ni 2% Novaka. Novak Dokovic je nedostizan to svi znaju.

kicOne

pre 4 godine

Takva slina ne treba Nola ni da uzima u usta. Ni toga nije dostojan...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija