• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2020

15:08

DA LI SE ĐOKOVIĆ IZ MONAKA SELI U DUBAI? Prvi teniser sveta OTKRIO PLANOVE pošto je dobio zlatnu vizu!

Tenis

DA LI SE ĐOKOVIĆ IZ MONAKA SELI U DUBAI? Prvi teniser sveta OTKRIO PLANOVE pošto je dobio zlatnu vizu!

Podeli vest

Samo najmoćniji ljudi na svetu mogu da se pohvale da imaju zlatnu vizu Ujedinjenih Arapskih Emirata! Među njima je i Novak Đoković


Mnogu su pomislili da bi Srbin iz Monaka mogao da se preseli u Dubaiji, ali najbolji teniser sveta tvrdi da mu nisu u planu promena prebivališta, ni kupovina nekretnina u Emiratima, iako njegova deca obožavaju da provode vreme u toj zemlji.

Kada je šeik Mohamed bih Rašid, vladar Dubaija, u junu prošle godine najavio da će njegova zemlja dodeljivati specijalne vize uz pomoću kojih će izabrani srećnici moći da dobiju mogućnost da na deset godina postanu stanovnici Dubaija.

(VIDEO) AMERIKANAC I KANAĐANIN SE POKLONILI ĐOKOVIĆU! Malo je tenisera koji bi ovo uradili!

NOLE IMA PAKLEN PLAN, RIVALE ČEKA KOŠMAR! Svet nikada neće otkriti KAKO ON TO RADI!

 

Na listu dobitnika zlatne vize su i najveće zvezde sporta. Osim Novaka, kome su ovu čast ukazali posle osvojenog turnira u Dubaiju prošle subote, zlatni papir dobili su i fudbaleri Kristijano Ronaldo, Pol Pogba, Luis Figo, Roberto Karlos, ali i Miralem Pjanić.

Nole će tokom sledećih deset godina ulazi u Ujedinjene Arapske Emirate bez ikakvog problema, te da koristi sve blagodati koje stanovnici ove države imaju.

Foto: reuters

 

 

- Srbin je često u Dubaiju sa svojom porodicom. Kada je kod nas, često koristi trening centar koji je u vlasništvu šeika Hamdana bin Mohameda al Maktuma. Oni su veliki prijatelji, pa ga Nole zato i oslovljava po nadimku Faza. Često je Novak govorio o njemu kao o velikom čoveku koji je jako uključen u razvoj sporta u svetu - objasnili su mediji odluku države da nagradi Novaka.

- Godinama sam prijatelj s njegovim visočanstvom šeikom Hamdanom bin Mohamedom. On mi dozvoljava da treniram u njegovim kompleksima svakog puta kada sam u Dubaiju. Za mene je ova zlatna viza odraz sjajne saradnje koju godinama imamo, a posebno sam zahvalan što sam u istom društvu sa Ronaldom. Za mene je Dubai oduvek bio veoma važan za karijeru - objasnio je Đoković.

Foto: ap photo

 

Nole, makar za sada, neće promeniti prebivalište i Monako zameniti za Dubai.

- Trenutno ne razmišljam o tome. Ali, jednog dana, ako se odlučim na taj potez, ova zlatna viza će mi olakšati mogućnost za tako nečim. Mada, iskreno, nisam ni stigao još da razmišljam o tome šta mi sve donosi mogućnost koju sam dobio.

LJUDI, BEŽITE OD ĐOKOVIĆA! Amerikanac koji je pljuvao Srbina otkrio kako je uspeo OVO DA URADI!

PAKLENA BORBA ZA TRON, OVO ĆE VAS ZANIMATI! Evo kako Đoković može da ostane na prvom mestu posle Majamija!

 

Jedna od mogućnosti koju mu zlatna viza omogućava jeste i kupovima nekretnina. Ali, Nole još uvek nameru da kupi stan u Dubaiju.

- Moja deca baš vole da dolaze u Dubai. Ali nisam siguran da li ću kupiti stan u ovom gradu - rekao je Đoković.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija